Dodano: 04.11.2022

Na świętego Marcina najlepsza gęsina - oferta hotelowych restauracji

Czy wiecie, że Polska jest jednym z największych producentów i eksporterów gęsiny w Europie?
Zwyczaj jedzenia gęsiny w naszym kraju sięga już XVI w. i wiąże się z nim wiele zwyczajów. Jednak obecnie statystyczny Polak zjada jej jedynie 25 gramów rocznie! Gęsina jest produktem sezonowym - świeża najlepsza w listopadzie i w grudniu
Kultywujmy więc stare tradycje i zgodnie porzekadłem NA ŚWIĘTEGO MARCINA NAJLEPSZA GĘSINA posmakujmy przygotowanych przez  hotelowe restauracje specjałów.

Sprawdźcie jaką pyszna ofertę z tej okazji przygotowały:
Hotel pod Ciżemką
zobacz
Pałac Wierzbiczany
zobacz

 

Zobacz inne:

Informacja o zakończeniu Programu Moje Hotele

Drodzy Użytkownicy Programu Moje Hotele!  Z dniem 30 czerwca 2024 Program Moje Hotele zostanie zakończony i nie będzie można otrzymywać punktów za pobyty i usługi w hotelach należących do Programu.Zgodnie z Regulaminem aktywne punkty na karcie będzie można wymienić na nagrody z Katalogu Nagród do 31.09.2024.Serdecznie dziękujemy za uczestnictwo w Programie Moje Hotele!

Wesołych Świąt!

Zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia,pełnych miłości i rodzinnego ciepła.ŻycząMoje Hotele

Sylwester w hotelu

Planujecie już Sylwestra? Czy może nie macie pewnego planu na tą wyjątkową noc? My już myślimy o tym magicznym czasie i mamy dla Was kilka fantastycznych propozycji:- w stylu egipskim w Hotelu Kiston na Kaszubach - Sylwester pod Warszawą w Artis Loft Hotel- wyjątkowa noc w Gdańsku  w Hotelu Platan- szampańska zabawa w Królewskim Mieście w Hotelu pod Ciżemką w Sandomierzu