Dodano: 11.08.2020

Dodaj swoją opinię o hotelu

Trwa do: 15.09.2020

Podziel się z nami swoją opinią o hotelu i wygraj weekend dla dwóch osób w przepięknym Hotelu Kiston na Kaszubach.


Wystarczy, że w dniach 11.08.-15.09.2020 dodasz swoją opinię o hotelu należącym do programu Moje Hotele.

Wśród dodanych w tym czasie opinii, komisja konkursowa wyłoni jedną najciekawszą opinię.

Wyniki konkursu ogłosimy w dniu 22.09.2020.


JAK WZIĄĆ UDZIAŁ W KONKURSIE?

 

  • W APLIKACJI MOBILNEJ

1. Wejdź w zakładkę Zarezerwuj i wybierz hotel o którym chcesz dodać opinię

2. Następnie kliknij w DODAJ OPINIĘ i wpisz swoją ocenę. Maksymalna liczba znaków (ze spacjami) to 300.

3. Poczekaj na opublikowanie swojej opinii.

Pamiętaj, że opinie nie są od razu widoczne – daj nam chwilkę.

 

  • NA STRONIE INTERNETOWEJ

1. ZALOGUJ SIĘ na swoje konto w programie Moje Hotele. Jeśli jeszcze nie masz konta, najpierw musisz się ZAREJESTROWAĆ.

2. Wybierz z  LISTY HOTELI obiekt, o którym chcesz dodać swoją opinię.

3. Następnie kliknij w DODAJ OPINIĘ i wpisz swoją ocenę. Maksymalna liczba znaków (ze spacjami) to 300.

Poczekaj na opublikowanie swojej opinii.

 

WAŻNE INFORMACJE

  • Dodawana opinia musi być prawdziwa i napisana osobiście. Opinia nie może być obraźliwa, wulgarna czy zamierzona w złej wierze – takie opinie nie będą mogły zostać opublikowane.
  • Opinie nie są od razu widoczne po ich dodaniu – może to potrwać do 12 godzin.


Konkurs trwa od 11.08.2020 do 15.09.2020r.

 

Zobacz inne:

Znajdź postacie z komiksu Kajko i Kokosz

W aplikacji mobilnej Moje Hotele, a także na stronie mojehotele.pl ukryło się osiem postaci z komiksu Kajko i Kokosz. Odnajdź je wszystkie i weź udział w konkursie!


Jak wziąć udział:

 1. Dołącz do programu Moje Hotele, jeśli jeszcze w nim nie jesteś.

2. Wypełnij zgłoszenie , które znajdziesz poniżesz , podając nazwy hoteli, na zdjęciach których rozgościło się osiem postaci (są te same zdjęcia na stronie i w aplikacji).

3. Podaj swoje jedno krótkie skojarzenie z komiksem Kajko i Kokosza.

Wśród poprawnie nadesłanych zgłoszeń Komisja Konkursowa wybierze najciekawsze odpowiedzi. Na szczęśliwców czekają nagrody:

1 weekendowy pobyt dla dwóch osób w Hotelu Platan w Gdańsku, skąd już bardzo blisko do Sopotu, gdzie przez większość życia mieszkał Janusz Christa - twórca komiksów z Kajkiem i Kokoszem

3 zestawy gadżetów Moje Hotele z postaciami Kajko i Kokosza


Na Wasze zgłoszenia czekamy do 31.03.2021 do godz. 23:59.

Wyniki konkursu ogłosimy w czwartek 08.04.2021.



Świąteczne nastroje z Moje Hotele

Mamy kolejny konkurs! Tym razem do wygrania weekendowy pobyt w niesamowitym Artis Loft Hotel pod Warszawą.

Jak wziąć udział?

1. Otwórz aplikację Moje Hotele (a jeśli jeszcze jej nie masz, pobierz ze sklepu na Android/iOS) i odszukaj w niej Artis Loft Hotel.

2. Zrób sobie zdjęcie w świątecznym/sylwestrowym klimacie wraz z telefonem z widoczną aplikacją Moje Hotele i Artis Loft Hotel. Upewnij się, że widać wyraźnie ekran telefonu oraz Ciebie.

3. Zrobione zdjęcie wrzuć jako komentarz pod postem konkursowym na naszym profilu na FACEBOOKU

Konkursowe zdjęcia można zamieszczać do 11.01.2021r. do godziny 12.00.

Ogłoszenie Laureatów nastąpi 18.01.2021r. na stronie mojehotele.pl oraz na Facebook Moje Hotele.


P.S. W Hotelu Artis Loft niebawem zostanie otwarta nowa strefa SPA - zobaczcie ją w galerii Hotelu Artis Loft w aplikacji Moje Hotele.


Przedłużamy Wakacje

Przedłużamy Wakacje KONKURSEM Wygraj pobyt w Folwark Łękuk. Zapraszamy na nasz fanpage: TUTAJ, gdzie odbywa się cały konkurs (klik). Zasady są proste:

1) opisz nam w komentarzu pod postem swoje wakacje w jednym (dowolnym) z Hoteli w Polsce

2) oznacz go w tym poście

3) dodaj zdjęcie z tych wakacji

4) uzyskaj przynajmniej 10 reakcji 👌

To tylko 4 proste kroki, które dzielą Cię od wspaniałego weekendowego relaksu w malowniczym obiekcie na Mazurach, gdzie czas płynie wolniej . Powodzenia!

Regulamin Konkursu: bit.ly/WakacjeMH