Dodano: 11.08.2020

Dodaj swoją opinię o hotelu

Trwa do: 15.09.2020

Podziel się z nami swoją opinią o hotelu i wygraj weekend dla dwóch osób w przepięknym Hotelu Kiston na Kaszubach.


Wystarczy, że w dniach 11.08.-15.09.2020 dodasz swoją opinię o hotelu należącym do programu Moje Hotele.

Wśród dodanych w tym czasie opinii, komisja konkursowa wyłoni jedną najciekawszą opinię.

Wyniki konkursu ogłosimy w dniu 22.09.2020.


JAK WZIĄĆ UDZIAŁ W KONKURSIE?

 

  • W APLIKACJI MOBILNEJ

1. Wejdź w zakładkę Zarezerwuj i wybierz hotel o którym chcesz dodać opinię

2. Następnie kliknij w DODAJ OPINIĘ i wpisz swoją ocenę. Maksymalna liczba znaków (ze spacjami) to 300.

3. Poczekaj na opublikowanie swojej opinii.

Pamiętaj, że opinie nie są od razu widoczne – daj nam chwilkę.

 

  • NA STRONIE INTERNETOWEJ

1. ZALOGUJ SIĘ na swoje konto w programie Moje Hotele. Jeśli jeszcze nie masz konta, najpierw musisz się ZAREJESTROWAĆ.

2. Wybierz z  LISTY HOTELI obiekt, o którym chcesz dodać swoją opinię.

3. Następnie kliknij w DODAJ OPINIĘ i wpisz swoją ocenę. Maksymalna liczba znaków (ze spacjami) to 300.

Poczekaj na opublikowanie swojej opinii.

 

WAŻNE INFORMACJE

  • Dodawana opinia musi być prawdziwa i napisana osobiście. Opinia nie może być obraźliwa, wulgarna czy zamierzona w złej wierze – takie opinie nie będą mogły zostać opublikowane.
  • Opinie nie są od razu widoczne po ich dodaniu – może to potrwać do 12 godzin.


Konkurs trwa od 11.08.2020 do 15.09.2020r.

 

Zobacz inne:

O czym rozmawiali Kajko i Kokosz?

Weź udział i wygraj fantastyczny weekendowy pobyt dla dwóch osób w komfortowym hotelu Dwór Elizy położonym w malowniczej Kotlinie Kłodzkiej w Sudetach.


Kajko i Kokosz spędzają błogie wakacje w pięknym hotelu, spacerując po malowniczej okolicy.  Aż tu nagle spotykają potężnego Łamignata, który z niemałą siłą rozbija wielki dzban!

Co też oni mogli sobie wtedy myśleć? O czym rozmawiali? To właśnie jest nasze kolejne zadanie konkursowe.


Zadanie konkursowe

Stwórz dialogi bohaterów dla kadru komiksu Kajko i Kokosz. Kadr komiksu znajduje się na formularzu zgłoszeniowym


Jak wziąć udział w Konkursie

1. Wymyśl dialogi dla Kajko, Kokosza i Łamignata.

2. Wpisz swoją propozycję do formularza zgłoszeniowego, który znajdziesz TUTAJ oraz pod przyciskiem "Weź udział".
Pamiętaj o podaniu numeru swojej karty w Programie Moje Hotele.

3. Prześlij formularz i poczekaj na wyniki.


Spośród prawidłowo nadesłanych zgłoszeń, Komisja Konkursowa wybierze jedno najciekawsze oraz przyzna trzy wyróżnienia.

Wyniki ogłosimy 10 grudnia 2020 roku.


Nie zwlekaj i już dziś prześlij nam swój pomysł! 


Udział w Konkursie oznacza akceptację Regulaminu Konkursu.

Najważniejsze w hotelu jest dla mnie...

Drodzy Użytkownicy,

Zadanie konkursowe jest niezwykle proste. Wystarczy udzielić krótkiej odpowiedzi na poniższe pytanie konkursowe:
Co jest dla mnie najważniejsze w hotelu?

Na odpowiedzi czekamy do 31 października 2019r.

Nagrodą w konkursie jest weekendowy pobyt dla dwóch osób w hotelu.


Udział w konkursie i przesłanie odpowiedzi na pytanie oznacza akceptację Regulaminu konkursu.