Dodano: 11.08.2020

Dodaj swoją opinię o hotelu

Trwa do: 15.09.2020

Podziel się z nami swoją opinią o hotelu i wygraj weekend dla dwóch osób w przepięknym Hotelu Kiston na Kaszubach.


Wystarczy, że w dniach 11.08.-15.09.2020 dodasz swoją opinię o hotelu należącym do programu Moje Hotele.

Wśród dodanych w tym czasie opinii, komisja konkursowa wyłoni jedną najciekawszą opinię.

Wyniki konkursu ogłosimy w dniu 22.09.2020.


JAK WZIĄĆ UDZIAŁ W KONKURSIE?

 

  • W APLIKACJI MOBILNEJ

1. Wejdź w zakładkę Zarezerwuj i wybierz hotel o którym chcesz dodać opinię

2. Następnie kliknij w DODAJ OPINIĘ i wpisz swoją ocenę. Maksymalna liczba znaków (ze spacjami) to 300.

3. Poczekaj na opublikowanie swojej opinii.

Pamiętaj, że opinie nie są od razu widoczne – daj nam chwilkę.

 

  • NA STRONIE INTERNETOWEJ

1. ZALOGUJ SIĘ na swoje konto w programie Moje Hotele. Jeśli jeszcze nie masz konta, najpierw musisz się ZAREJESTROWAĆ.

2. Wybierz z  LISTY HOTELI obiekt, o którym chcesz dodać swoją opinię.

3. Następnie kliknij w DODAJ OPINIĘ i wpisz swoją ocenę. Maksymalna liczba znaków (ze spacjami) to 300.

Poczekaj na opublikowanie swojej opinii.

 

WAŻNE INFORMACJE

  • Dodawana opinia musi być prawdziwa i napisana osobiście. Opinia nie może być obraźliwa, wulgarna czy zamierzona w złej wierze – takie opinie nie będą mogły zostać opublikowane.
  • Opinie nie są od razu widoczne po ich dodaniu – może to potrwać do 12 godzin.


Konkurs trwa od 11.08.2020 do 15.09.2020r.

 

Zobacz inne:

Mój ulubiony hotel

Wybierz z nami ulubiony hotel i wygraj weekendowy pobyt w Hotelu SPA Wieniawa. Twój ulubiony hotel ma szansę otrzymać profesjonalną sesję zdjęciową


Tym razem przygotowaliśmy wyjątkowe zadanie konkursowe.

Opowiedz nam o swoim ulubionym hotelu w Polsce, takim który najmilej wspominasz i chętnie do niego wracasz. Może być to obiekt należący do Programu Moje Hotele lub spoza Programu. Dodaj też kilka słów o tym, co najbardziej lubisz lub co najbardziej Ci się w nim podoba. 

Wśród wszystkich nadesłanych zgłoszeń wybierzemy najciekawsze, którego autor/ka spędzi weekend w przepięknie położonym i komfortowym Hotelu SPA Wieniawa nad morzem.

Przyznamy również trzy wyróżnienia, które nagrodzimy zestawami gadżetów Moje Hotele.

Na zgłoszenia czekamy do 31 października 2021 do godz. 23:59.

Laureatów i wyróżnione hotele ogłosimy 9 listopada 2021r.


Znajdź postacie z komiksu Kajko i Kokosz

KONKURS ZOSTAŁ ZAKOŃCZONY 31.03.2021 o godz. 23:59

POZNAJ WYNIKI


W aplikacji mobilnej Moje Hotele, a także na stronie mojehotele.pl ukryło się osiem postaci z komiksu Kajko i Kokosz. Odnajdź je wszystkie i weź udział w konkursie!


Jak wziąć udział:

 1. Dołącz do programu Moje Hotele, jeśli jeszcze w nim nie jesteś.

2. Wypełnij zgłoszenie , które znajdziesz poniżesz , podając nazwy hoteli, na zdjęciach których rozgościło się osiem postaci (są te same zdjęcia na stronie i w aplikacji).

3. Podaj swoje jedno krótkie skojarzenie z komiksem Kajko i Kokosza.

Wśród poprawnie nadesłanych zgłoszeń Komisja Konkursowa wybierze najciekawsze odpowiedzi. Na szczęśliwców czekają nagrody:

1 weekendowy pobyt dla dwóch osób w Hotelu Platan w Gdańsku, skąd już bardzo blisko do Sopotu, gdzie przez większość życia mieszkał Janusz Christa - twórca komiksów z Kajkiem i Kokoszem

3 zestawy gadżetów Moje Hotele z postaciami Kajko i Kokosza


Na Wasze zgłoszenia czekamy do 31.03.2021 do godz. 23:59.

Wyniki konkursu ogłosimy w czwartek 08.04.2021.



Świąteczne nastroje z Moje Hotele

Mamy kolejny konkurs! Tym razem do wygrania weekendowy pobyt w niesamowitym Artis Loft Hotel pod Warszawą.

Jak wziąć udział?

1. Otwórz aplikację Moje Hotele (a jeśli jeszcze jej nie masz, pobierz ze sklepu na Android/iOS) i odszukaj w niej Artis Loft Hotel.

2. Zrób sobie zdjęcie w świątecznym/sylwestrowym klimacie wraz z telefonem z widoczną aplikacją Moje Hotele i Artis Loft Hotel. Upewnij się, że widać wyraźnie ekran telefonu oraz Ciebie.

3. Zrobione zdjęcie wrzuć jako komentarz pod postem konkursowym na naszym profilu na FACEBOOKU

Konkursowe zdjęcia można zamieszczać do 11.01.2021r. do godziny 12.00.

Ogłoszenie Laureatów nastąpi 18.01.2021r. na stronie mojehotele.pl oraz na Facebook Moje Hotele.


P.S. W Hotelu Artis Loft niebawem zostanie otwarta nowa strefa SPA - zobaczcie ją w galerii Hotelu Artis Loft w aplikacji Moje Hotele.